bubbllz | press
arrow Κεντρική Σελίδα

Τι γράφουν
για εμάς...

Digital . Τύπος . Συνεντεύξεις

25.03.2018

__

Η εταιρεία που ανταμείβει τα social post των χρηστών

Επένδυση σε καινοτόμες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ

Διάβασε περισσότερα arrow

28.09.2017

__

bubbllz: Η εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο που κάνεις τις αγορές σου!

Πας για ψώνια, βγάζεις photo και κερδίζεις. Τι εννοείς δεν κατάλαβες; Θα σου τα εξηγήσουμε όλα εδώ.

Διάβασε περισσότερα arrow

27.07.2017

__

Υπάρχει μια ελληνική startup που επιβραβεύει με χρήματα κάθε selfie σας

Το Bubbllz είναι ένας δωρεάν και απλός τρόπος επιβράβευσης για τις φωτογραφίες που ανεβάζετε στα social media. Αν είσαι επαγγελματίας τότε ξέρεις ότι ο πελάτης έχει πάντα.. κινητό. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι κάθε πελάτης σου μπορεί να γίνει η επόμενη viral διαφήμιση.

Διάβασε περισσότερα arrow

14.06.2017

__

Εκπτώσεις με μία... σέλφι

«Ο πελάτης είναι πάντα η καλύτερη διαφήμιση». Με σύνθημα αυτό το γνωστό ρητό, δημιουργήθηκε η εφαρμογή «Bubbllz». Η διαδικασία είναι απλή: ο πελάτης φωτογραφίζεται με το προϊόν που ενδιαφέρεται, αναρτά τη φωτογραφία στο Facebook, χρησιμοποιώντας hashtags, και την ίδια στιγμή κερδίζει έκπτωση από την επιχείρηση που συμμετέχει στο «Bubbllz».

Διάβασε περισσότερα arrow

14.06.2017

__

Η εφαρμογή BUBBLLZ μπορεί να κάνει viral την επιχείρησή σας

Η νέα εφαρμογή για smartphone BUBBLLZ, είναι ο νέος τρόπος για να δώσει κανείς εύκολα κι οικονομικά boost στα Social Media και τις πωλήσεις της επιχείρησής του. Πρόκειται για το next big thing στη Θεσσαλονίκη, με πάνω από 60 συμβεβλημένα καταστήματα.

Διάβασε περισσότερα arrow

14.06.2017

__

Κύριε Χατζηδάκη, ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι influencers;

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας που έφτιαξε app για να επιβραβεύει τα social posts και εξηγεί πόσο εύκολο είναι σήμερα να βγάλεις χρήματα από μία φωτογραφία. Χωρίς να είσαι φωτογράφος.

Διάβασε περισσότερα arrow

14.06.2017

__

Πως τα post των πελατών μας είναι το μέλλον της διαφήμισης μας

Συνέντευξη με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, Co-founder – CCO του bubbllz app, της εφαρμογής που ανταμείβει τους χρήστες για τα social post. Ο Παναγιώτης εξηγεί πώς τα καταστήματα ενδυμάτων έχουν άμεσο όφελος από την εφαρμογή και πως μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για να διαφημιστούν από τους ίδιους τους πελάτες τους.

Διάβασε περισσότερα arrow

14.05.2017

__

H εφαρμογή που σας ανταμείβει για τις φωτογραφίες που ανεβάζετε στο Facebook

Γνωρίστε το bubbllz και τον τρόπο που συστήνει για να κερδίζετε σελφάροντας. Η πρώτη βραβευμένη ελληνική εφαρμογή για κινητά, που σε ανταμείβει για να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα, να ποστάρεις τις φωτογραφίες σου.

Διάβασε περισσότερα arrow

11.03.2017

__

Συνέντευξη με τους δημιουργούς του bubbllz

Η εφαρμογή bubbllz σε ταξιδεύει, σε ομορφαίνει, σε επιβραβεύει! Κατέβασε την στο κινητό σου βρες τα συμβεβλημένα καταστήματα, βγάλε selfie και κέρδισε!

Διάβασε περισσότερα arrow

20.02.2017

__

Bubbllz ένα app που θα αγαπήσεις!

To Σάββατο 4/2, στα TGI FRIDAYS του Mediterranean Cosmos, παρουσιάστηκε µε πολλή μεγάλη επιτυχία η βραβευμένη ελληνική εφαρμογή για έξυπνα κινητά και η μοναδική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης µε ανταποδοτικά οφέλη, bubbllz.

Διάβασε περισσότερα arrow

10.02.2017

__

Πες bubbllz, βγες μια selfie όταν πας για ψώνια και κέρδισε

O Γιώργος Θρασκιάς, ο Κωνστάντιος Μπατσιώλας και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης εμπνεύστηκαν την πολυβραβευμένη ελληνική εφαρμογή bubbllz, που βοηθάει τους χρήστες της και τα καταστήματα στα οποία συχνάζουν.

Διάβασε περισσότερα arrow

05.02.2017

__

Meet Bubbllz – Τώρα οι social φωτογραφίες σου επιβραβεύονται!

Είναι ελληνική εφαρμογή για smartphones και η μοναδική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης η οποία σου προσφέρει ανταποδοτικά οφέλη! Ονομάζεται bubbllz, έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και μας συστήθηκε για πρώτη φορά το Σάββατο στα TGI Fridays του Mediterranean Cosmos!

Διάβασε περισσότερα arrow

09.01.2017

__

Η καινοτόμος ιδέα που έγινε επιχείρηση

Με μια ηχηρή ανακοίνωση μίας πολύ μεγάλης συνεργασίας, που θα γίνει στις επόμενες εβδομάδες, θα κάνει την εμπορική της πρεμιέρα η "bubbllz", η εφαρμογή που υπόσχεται, οφέλη όχι μόνο για τις επιχειρήσεις, αλλά και στους χρήστες smartphone & social media.

Διάβασε περισσότερα arrow

05.01.2017

__

Rebranding Καπάνι Θεσσαλονίκης

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, θα γίνει το 4ωρο πάρτι στο Καπάνι. Στόχος είναι η περαιτέρω ανάδειξη του λογοτύπου για το Καπάνι (Αγορά Βλάλη). Χορηγός επικοινωνίας και η εφαρμογή bubbllz.

Διάβασε περισσότερα arrow

15.11.2016

__

Global Entrepreneurship Week

In honor of the Global Entrepreneurship Week #GEW2016 , the U.S. EMBASSY ATHENS and The Hellenic Initiative sponsored a series of workshops and then a reception for Greek entrepreneurs and diaspora business leaders to focus on how to improve the business climate in the country and help the economy. Bubbllz, a Greek startup was also there.

Διάβασε περισσότερα arrow

26.10.2016

__

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας για άλλη μια χρονιά δίνει ανάσα στην αγορά

Η ομάδα της bubbllz και των άλλων δύο νικητών του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας περιγράφουν τη διαδρομή τους και παρουσιάζουν το προϊόν τους. Η συμβουλή που δίνουν είναι να μην τα παρατάει ποτέ κανείς. Το μυστικό είναι ο κόσμος να κάνει αυτό που θέλει και να το κάνει καλά και κάποια στιγμή ο κόπος του θα ανταμειφθεί.

Διάβασε περισσότερα arrow

12.10.2016

__

H Εθνική Τράπεζα στο μετοχικό κεφάλαιο της bubbllz

Η Εθνική Τράπεζα μέσω του προγράμματος NBG Business Seeds συμμετέχει ήδη στο εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας IT BOOMS για την εφαρμογή bubbllz.

Διάβασε περισσότερα arrow

21.08.2016

__

Η εφαρμογή των likes κερδίζει βραβεία και πελάτες

Τη μεγάλη εξάπλωση των κοινωνικών μέσων στο Διαδίκτυο αλλά και την κρίση στην Ελλάδα εκμεταλλεύθηκαν τρεις νέοι Έλληνες δημιουργώντας μια startup εταιρεία, την bubbllz, η οποία ήταν μεταξύ των εφετινών νικητών για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας.

Διάβασε περισσότερα arrow

12.06.2016

__

Η εφαρμογή από τη Θεσσαλονίκη που επιχειρεί να εξελίξει το social marketing

H bubbllz, δημιουργήθηκε από τους Κωνστάντιο Μπατσιώλα, Γεώργιο Θρασκιά και Παναγιώτη Χατζηδάκη και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κερδίζουν άμεσα από τις φωτογραφίες που «ποστάρουν» στα social media. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε android και IOS χρήστες.

Διάβασε περισσότερα arrow

03.06.2016

__

Σαλονικιώτικη μαγιά καινοτομίας

Η bubbllz είναι μία από τις 3 επιχειρηματικές προτάσεις που κέρδισαν το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Στην τελική φάση του Hellenic Entrepreneurship Award όπου προκρίνονται δέκα (10) ομάδες, οι πέντε (5) προέρχονται από το οικοσύστημα καινοτομίας της Θεσσαλονίκης, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική της πόλης.

Διάβασε περισσότερα arrow

02.06.2016

__

H bubbllz νικητής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας

Τρεις επιχειρηματικές προτάσεις επελέγησαν ανάμεσα από 1.100 συμμετοχές και θα λάβουν χρηματοδότηση ύψους €1.250.000, συμβουλευτική καθοδήγηση, καθώς και ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος απένειμε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2016 στους νικητές.

Διάβασε περισσότερα arrow

02.06.2016

__

Winners of HEA

At a ceremony held at the Onassis Cultural Centre in Athens on Wednesday, Greek President Prokopios Pavlopoulos presented trophies to the three winners of this year’s Hellenic Entrepreneurship Award. The 2016 winners are: Blueground, Bubbllz and Raymetrics.

Διάβασε περισσότερα arrow

02.06.2016

__

Η βραβευμένη εφαρμογή από τη Θεσσαλονίκη

Η mobile εφαρμογή bubbllz, από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε ένα από τα τρία φετινά Βραβεία Επιχειρηματικότητας. Η bubbllz (www.bubbllz.com) είναι μία mobile εφαρμογή που επιβραβεύει τους χρήστες για τα social post τους. Παράλληλα είναι μια web marketing πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα, επιχειρήσεις, brands να προβάλλουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσω User Generated Content.

Διάβασε περισσότερα arrow

27.06.2014

__

«John & Mary Pappajohn Business Plan Awards»

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων στους νικητές και στους φιναλίστ του Διαγωνισμού Επιχειρηματικών Ιδεών «John & Mary Pappajohn Business Plan Awards». Ανάμεσα στους νικητές και η εφαρμογή Boom 2 Boom – bubbllz.

Διάβασε περισσότερα arrow